Kedves Vásárlónk!

Üdvözöljük megújult webáruházunkban, ezen az oldalon bemutatjuk áruházunk legfontosabb funkcióit, hogy minél könnyebben eligazodhass az oldalon.

Bejelentkezés és regisztráció

Asztali és mobil nézetben is a Fiókom lehetőséget a jobb felső sarokban találod.

Termékkategóriák

A termékkategóriák az ASZTALI WEBHELYEN a bal felső sarokban lévő függőleges menüsorban érhetőek el, a Milla logó alatti sávban. Az egyes főkategóriák fölé helyezve a kurzort azonnal láthatóvá válnak az alkategóriák is, amelyek így könnyen kiválaszthatók.

Ugyanez a lehetőség MOBIL ESZKÖZÖKÖN is a Milla logó alatti kategóriák menüpont megnyitásával érhető el.

Termékek keresése

A keresőmezőt ASZTALI WEBHELYEN a fejlécben találod, a Milla logó mellett. A szokásos módon használhatod: beírod a keresett termék nevét, és kiválasztod a találatok közül. A kereső mező MOBILON a jobb oldalon elhelyezkedő menü ionra kattintva érhető el.

Kosárba helyezés, kosár megtekintése

A kosarat az ASZTALI WEBHELYEN a fejléc jobb felső sarkában lévő kosár ikonnal érhető el. A kosár tartalma megjelenik, ha a kurzort az ikon fölé húzzuk.

MOBIL ESZKÖZÖN szintén a fejléc jobb felső sarkában található kosár ikonnal tekintheted meg a kosarad tartalmát.

A vásárlás menete

Ha összeállítottad a bevásárlásodat, akkor Pénztár gombra kattintva indíthatod el a vásárlás folyamatát.

Az esetleges adatbeviteli hibák kijavítására több lehetőség van. Egyrészt a rendelés összesítését bemutató oldalon még minden leellenőrizhető és javítható, másrészt a böngésző „vissza” gombjának nyomkodásával bármely korábbi adatbeviteli hiba módosítható. Kérjük, hogy bármely később észrevett adatbeviteli hiba miatt keresd meg ügyfélszolgálatunkat.

Termék a kosárhoz adva
X