Milla > Blog > rólunk > Köszöntünk a Milla blogján !

Köszöntünk a Milla blogján !

By akosmolnar2020

Kedves látogatónk! Szeretnék üdvözölni téged újonnan induló blogunkon illetve weboldalunkon és szeretnénk bemutatni kik is vagyunk és miért indult el ez az oldal. 🙂

A 2020-as év senkinek nem indult a legjobban, mi is sok tervvel nagy ambiciókkal vágtunk neki ennek az évnek, de a covid-19 megváltoztatott mindent.

Egy családi vállalkozás vagyunk immár összeségében több mint 20 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezünk ebből a 20-ból 9 éve már a kisboltok világában tevékenykedünk. Jelenleg veszprém megyében Pápán vannak üzleteink 5db Milla üzlet.Erre az 5 üzletre alapozva hoztuk létre a webshopunkat és ezeknek az üzleteknek a számát szeretnénk bővíteni olyan partnerekkel akik velünk eggyütt olyan helyzetbe kerültek amiből szeretnének nyertesen sikeresen tovább indulni.

“Ha összejövünk, az a kezdet,
ha összetartunk, az a haladás,
ha összefogunk, az a siker.”

Henry Ford

Egyre nehezebb a kisboltok helyzete a multi vállaltokkal szemben, nekünk nincs akkor mozgás terünk illetve tőkénk támkgatottságunk amekkorával ők rendelkeznek. Egészen addig amíg nem állunk a sarkunkra és nem fogunk össze egymásért!

Úgy hisszük egy ilyen helyzetben a világunk lelassulása után az újraindításnál szükségünk van társakra,partnerekre akik egy hajóban ülnek velünk és úgyan abba az irányba szeretnének evezni amerre mi is! A siker felé!

Ezért hoztuk létre ezt az oldalt. Ha nektek van ötletetek vagy tervetek beszéljünk róla! Nem vagytok egyedül 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Termék a kosárhoz adva
X